Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Sirukalathur, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Exonautocomponens will provide a salary in the range of 16000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Exonautocomponens expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Exonautocomponens does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NO C21, MOGAPPAIR EAST INDUSTRIAL ESTATE, MOGAPPAIR EAST, CHENNAI 60006+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Exonautocomponens expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver
• Delivering packages to customers in a timely manner. • Maintaining an organized travel schedule • A valid driver's license. • 1-year driving experience. • Extensive knowledge of the operating area.
-
Ambulance Drivers wanted
Wanted Ambulance Driver for a hospital in Kolathur. interested contact walk-in directly
-
Driver
• Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 6 months - 1 years of experience of experience. More about this Driver jo...