Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 22K
- Published on: 2025/09/21
12T–₹17T a month
Full–time
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Simran motors pvt ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Simran motors pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Simran motors pvt ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Simran motors panvel.
8. What are the timings of this job?
Ans. Simran motors pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Company driver
Apply Company Driver D Dream Solution Thane, Maharashtra Apply 6 days ago ₹12T–₹14T a month Full–time • Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Dr...
-
Driver
10T–₹20T a month Full–time • Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 2 - 5 years of experience of experience. More ...
-
RAPIDO IS HIRING FOR BIKE RIDERS
20T–₹25T a month Full–time RAPIDO IS HIRING FOR BIKE RIDERS EARN UPTO 25000 PER MONTH. JOB TYPE : FULL TIME / PART TIME JOB DESIGNATION : BIKE RIDER SALARY : 20000 TO 25000 EXP : NOT REQUIRED CITY : KOLKATTA QUALIFICATION : ANY