Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Athipalayam, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Srinivasa Engineering Works will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Srinivasa Engineering Works expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Srinivasa Engineering Works does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Srinivasa Engineering Works expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 13, 5+-A, Thadagam Main Rd, Simpson Nagar, Kovilmedu, Coimbatore, Tamil Nadu 641022.

8. What are the timings of this job?
Ans. Srinivasa Engineering Works expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Srinivasa Engineering Works Athipalayam, Tamil Nadu

Related jobs

  • MD Personal Driver

    Driver and Supporting for Office & MD Fully Take care of MD

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    Need Heavy license Everyday co-ordinating with the supervisor & PM for lot pickups and delivery. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ₹10,000.00 - ₹15,000.00 per month Benefits: • Food provided • Paid sick time • Paid time off Schedule: • Night ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Tiruppur, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Heavy truck driver

    6 years driving experience

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Madurai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now