Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Should Have The Commercial License. Should Able To Work In Night Also. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Company, Private Car, Bus | Type : Truck, Uber, Ola, Auto

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. REYNOLD INDIA PVT. LTD will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. REYNOLD INDIA PVT. LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. REYNOLD INDIA PVT. LTD expects the candidate to have the following skills: Auto, Bus, Company, Ola, Private car, Truck, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. REYNOLD INDIA PVT. LTD expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C-38,3+, SECTOR-02, NOIDA, UP-201301.

8. What are the timings of this job?
Ans. REYNOLD INDIA PVT. LTD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: REYNOLD INDIA PVT. LTD

Related jobs

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vishnu traders will p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Gorakhpur, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Company, Private Car More info about this Driver Job: 1. How much sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Faizabad, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Driver Shree Govind Pharmacy

    सैलरी ₹10,000 - ₹14,000 a month जॉब टाइप फ़ुल-टाइम शिफ़्ट और शेड्यूल बदलता शेड्यूल दिन की शिफ़्ट योग्यता Total work: 1 year (Preferred) Driving 2-Wheeler: 1 year (Preferred) Hindi (Preferred) LMV License (Preferred) Motorcycle (Preferred) फ़ायदे जॉब क...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 30K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now