Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ONROADZ CAR RENTALS PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ONROADZ CAR RENTALS PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ONROADZ CAR RENTALS PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. ONROADZ CAR RENTALS PRIVATE LIMITED expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2/4, Vidya Nagar, SITRA, Coimbatore - 641004.

8. What are the timings of this job?
Ans. ONROADZ CAR RENTALS PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: Rotational Shift


Company Name: ONROADZ CAR RENTALS PRIVATE LIMITED Tamil Nadu

Related jobs

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • CAR DRIVER

    SHOULD BE DRIVE LAXUARY CAR GOOD PERFORMANCE TO NEED

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Wanted Driver for Eicher Vehicle

    wanted driver for logistic company in guindy, Sunday holiday, 12Hours duty, weekly salary.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now