Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Alwar, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dayma infrastructure will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dayma infrastructure expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dayma infrastructure expects the candidate to have the following skills: Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Dayma infrastructure expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shiva hi park alwar.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dayma infrastructure expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Heavy Driver
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo
-
Driver | Jaipur| RJ
An alternative to traditional driving jobs in Jaipur. If you’re looking for driver jobs in Jaipur, give Uber a try instead. Get paid to drive when you want, on the platform with the largest network of active riders.
-
Dotnet Developer
Company Description Variable Infotech India Pvt Ltd (Variable Soft) is a Jaipur-based IT services company that specializes in web development, integration, application development, graphics design, and other IT services. Established in 2013, the comp...