Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Secunderabad, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Now Get A Vehicle At Rs 550 * Per Day Rent At Everest Fleet And Earn Upto 30000 Per Month In Uber !!Complete As Many Trips As Possible And Get An Vehicle At Just 225 Per Day.Everest Fleet Is Providing An Opportunity To Earn By Driving In Uber With A Cng Vehicle.- Low Rent And High Income- No Service, Maintenance Or Repair Cost- No Vehicle.
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2-52/25, near UCO Bank, Madhava Reddy Colony, Gachibowli, Hyderabad, Telangana 500062.
8. What are the timings of this job?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver | Delivery Boy
Full Job Description Driving cum Delivery of products would be the primary job. A two wheeler with a valid DL and Helmet is a must. Job Type: Full-time Salary: ₹8,674.80 - ₹18,000.00 per month Benefits: Commuter assistance Schedule: Day shift Supplem...
-
Driver
Full Job Description We are looking for Drivers for driving Management Vehicles Exp : 10 years and above Age : Above 35 years Job Type: Full-time Salary: ₹15,000.00 - ₹20,000.00 per month Benefits: Food provided Provident Fund Schedule: Day shift Abi...
-
Truck Driver
Full Job Description We are hiring qualified truck drivers and heavy-duty He should know how to used near maps Should have license (Mandatory) work location Hyderabad Job Type: Full-time Salary: Up to ₹20,000.00 per month Benefits: Health insurance P...