Driver
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Nagpur, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Licence Must.
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shivshankar Ayurvedic will provide a salary in the range of 7000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shivshankar Ayurvedic expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shivshankar Ayurvedic does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shivshankar ayurvedic temple bazaar road near Mahajan market sitabuldi nagpur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shivshankar Ayurvedic expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Boy
Delivery Of Medicines To Medical Shops, Bike And Licence Compulsory Area:- Kalyan West. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Karachi Medical Agency will provide a sala...
-
Service Delivery Manager
Job description 10+ yrs of experience (relevant 6+) Customer facing is must (Possibly banking sector/ PSU s) Can handle multiple projects at a time. Can handle escalations (Client and internal team) Cyber security exposure Good team player motivator ...
-
Light Driver
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Light Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Mahalaxmi Electronics will provide a...