Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Dharampur, Uttrakhand
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 17K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Motachi india will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Motachi india expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Motachi india expects the candidate to have the following skills: Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Motachi india expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: E 27
Nehrucolony
Dhrampur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Motachi india expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
HC Driver
Job no: 760392 Work type: Casual Location: Willawong - QLD - Australia Applications close: 09 Jul 2025 11:55 PM E. Australia Standard Time Here at Linfox we believe together, anything is possible. Use sophisticated technology to deliver everyday esse...
-
Delivery Driver
About the role Team Global Express is seeking a Van / Delivery Driver to commence immediately in Emerald This is a Full Time Permanent Role, Monday to Friday Complete deliveries and pick ups using our fleet of vans Complete deliveries promptly and ac...
-
Delivery Van Driver
Skyteck Pty Ltd was established in 2014. It is a Melbourne based company that provides extensive range of products including storage racking and shelving, aluminium ladders, metal toolboxes, and fences, and others. Skyteck has its own partner manufac...