Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Gujarat, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Drive with confidence driving school will provide a salary in the range of 16000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Drive with confidence driving school expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Drive with confidence driving school does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Drive with confidence driving school expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: G-128, Popular Center, Next To Samsung Showroom, 132 Feet Ring Road, Near Shyamal Cross Road, Satellite, Ahmedabad, Gujarat- 533107.

8. What are the timings of this job?
Ans. Drive with confidence driving school expects the candidate to work for the following hours: 7 AM - 7 PM | Monday to Saturday


Company Name: Drive with confidence driving school Gujarat

Related jobs

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Driving Achi Aani Chahiye. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Aayush Trading company will pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver Supervisor

    Look After Daily 50+ AMTS BUS Operation. • Manage Drivers Team, Train & Motivate them for smooth daily operation. • Hire and recruit new drivers as per requirements. • Reduce penalty occur from Driver Operation. • Planning for next day Operation....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this rol...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now