Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Ludhiana, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Krishna roadlines will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Krishna roadlines expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Krishna roadlines expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Krishna roadlines expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Krishna roadlines b23/2818
Transport nagar Ludhiana.

8. What are the timings of this job?
Ans. Krishna roadlines expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am +.00 pm


Company Name: Krishna roadlines Ludhiana, Punjab

Related jobs

  • Driver

    you haired driver, than call me.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Full Job Description Adjusting travel routes to avoid traffic congestion or road construction. Assisting with the loading and offloading of staff luggage, products, and materials. Safely transporting company staff as well as various products and mate...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Ludhiana, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • any helper and driver job

    any driver job and helper job

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Bathinda, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now