Driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Chakan, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck, Tempo

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kartiki Roadlines will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kartiki Roadlines expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kartiki Roadlines expects the candidate to have the following skills: Tempo, Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Kartiki Roadlines expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plast technology, Nr G India Ltd, Vasuli, chakan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kartiki Roadlines expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Kartiki Roadlines Chakan, Maharashtra

Related jobs

  • Portfolio Delivery Executive| BFSI

    The PDE must ensure Wipro delivers services to the Clients’ delight while respecting Wipro`s financials and enables the employees in the account to perform their daily activities. The PDE would work closely with D&OH Head of the Market Unit and t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • 4 Wheeler Driver

    4 Wheeler Driver Ki Jarurat Hai, Interested Candidates Apply Kare. More info about this 4 Wheeler Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Drivershaab will provide a salary in the range of 20000 INR to 21000 INR. The exact sala...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Company, Private Car | Type : Ola, Uber More info about this Driver Job: 1....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now