Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Avinashi, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. G T Process will provide a salary in the range of 30000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. G T Process expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. G T Process does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Avinashi Road Coimbatore, Tamil Nadu.
8. What are the timings of this job?
Ans. G T Process expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Truck Driver
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods.To Load And Unload The Goods If Needed. Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for...
-
Light Driver
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. License Must . Accommodation Food Available . 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Light Driver Job: 1. How much salary can I expect for this r...
-
Auto Driver
Drive Auto As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Auto, Managing Payments. Type : Auto More info about this Auto Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. EGreen Enterprises will provide...