Driver
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Rajasthan, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, For Jaipur Noida Daily. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Company, Private Car
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jyotidharam construction will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jyotidharam construction expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jyotidharam construction expects the candidate to have the following skills: Company, Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Jyotidharam construction expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gurjar ki thadi.
8. What are the timings of this job?
Ans. Jyotidharam construction expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Boy Biker
Responsibilities of candidates include: Bumper Job Vacancy as Delivery Boy For Full Time And Part Time Or Weekly Part Time Also Its Bumper Opportunity To Earn Money In Easy Ways. Unlimited Incentives And Bonus. • Deliver packages to customers in a sa...
-
Part Time Job in Udaipur with Zomato |Delivery Partner |
Apply on GoJobsPro Part Time Job in Udaipur with Zomato (Delivery Partner ) Zomato Udaipur, Rajasthan Apply on GoJobsPro ₹15T–₹32T a month Part-time India’s leading restaurant aggregator i.e. zomato recently hiring part-time delivery partner in Udaip...
-
Delivery Executive Job in Udaipur | JioMart
One of fastest growing e-commerce market of Rajasthan, JioMart currently hiring as Delivery Executive in Udaipur. Ideal candidate should be ready to do deliver packages around Udaipur area with own vehicle and some basic knowledge of locality. Post: ...