Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Kim, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck

More info about this Truck Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Om shiv infrastructure will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Om shiv infrastructure expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Om shiv infrastructure expects the candidate to have the following skills: Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Om shiv infrastructure expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 86. Nidc Central ware house lambha
Narol.

8. What are the timings of this job?
Ans. Om shiv infrastructure expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Om shiv infrastructure

Related jobs

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Minimum 10th pass and HMV/ MMV/ LMV Driving Licence. Male can apply. Ex Service/ Army Man and Physically handicapped person can also apply.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bus Driver

    Bus Driver (Heavy Loaded License Require) Work Experience: 0 to 1 year Job Type: Full-time Schedule: • Rotational shift Speak with the employer ++1 ++24408603

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now