Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Joy packers and movers will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Joy packers and movers expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Joy packers and movers expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Joy packers and movers expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3+ Thirumalai Colony Extension Ground Floor Kovilpappakudi, Madurai, Tamil Nadu 625018.

8. What are the timings of this job?
Ans. Joy packers and movers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Joy packers and movers

Related jobs

  • Delivery Boys|Bikers |amp| Van Drivers

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Immediately wanted tata Ace driver place valasaravakkam

    we need Tata ace driver for Nithiwin foods valasaravakkam near person salary 15000 thousand rs working time 12 hours Sunday holiday. contact. Mr: Basker. contact number ( ++62667+67)

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car driver

    Hiring for 1 Car Driver Job in Coimbatore, Tamil Nadu, with minimum 3 Years Experience,Required Educational Qualification is : Higher Secondary, Secondary School with Good knowledge in Travel etc.,

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now