Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pandiyan R Security Agency will provide a salary in the range of 16000 INR to 1+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pandiyan R Security Agency expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pandiyan R Security Agency does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 22B,Chitra Township,+1 Dharga Road,Zamin pallavaram,chennai - 43.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pandiyan R Security Agency expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Van Delivery Driver
van delivery Timing \_ 5 AM TO 2 PM / 2 PM TO 10PM WEEK OFF Job Types: Full-time, Part-time, Fresher Salary: ₹12,500.00 per month Benefits: • Health insurance • Paid sick time • Provident Fund Schedule: • Day shift • Morning shift • Night shift
-
Delivery Boys|Bikers |amp| Van Drivers
Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...
-
Bus cum Van Driver for Hostel
We are seeking a skilled and reliable Bus cum Van Driver with Heavy License to join our hostel. As a driver, you will be responsible for providing safe and efficient transportation services for our students, ensuring their comfort and satisfaction. T...