Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Navelim, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jay Septic Tank Cleaning Service will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jay Septic Tank Cleaning Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jay Septic Tank Cleaning Service does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Jay Septic Tank Cleaning Service expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Behind Sitara Motors Navelim ,Colmoroda, Navelim, Goa 403505.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jay Septic Tank Cleaning Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Jay Septic Tank Cleaning Service Navelim

Related jobs

  • Driver

    Operate assigned vehicles. • Ensure the vehicle is in good working condition, conducting pre-trip inspections and reporting any mechanical issues or damages. • Safely transport passengers, goods, or materials to designated locations, following specif...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bus driver

    Drive Bus As Per Given Route. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bus More info about this Bus Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Unique Tours & Travels will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Arpora, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver |amp| Room Attendant

    minimum 6 months experience required

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Calangute, Goa

    2025/09/21


    Apply Now