Driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Uber Me Car Drive Karke Mahine Ka 25000 - 30000/- Mouka Sath Me 6000/- Tak Extra Incentive.24 Hours Car Aapke Pass Rahegi.

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Everest Fleet will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Everest Fleet expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Everest Fleet does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Everest Fleet expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Everest Fleet Virar, Maharashtra

Related jobs

  • Service Delivery Manager

    Who We Are Kyndryl is a market leader that thinks and acts like a start-up. We design, build, manage, and modernize the mission-critical technology systems that the world depends on every day. So why work at Kyndryl? We are always moving forward – al...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • AGM | Delivery Planning |amp| Implementation | Prepaid Lifecycle

    Role Delivery Planning & Implementation - Prepaid Lifecycle Job Level/ Designation M2 / AGM Function / Department [Technology - Products - (Prepaid Lifecycle Management)] Location Pune Job Purpose Manage delivery of business requirements on Prepa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Manager | TES Delivery

    Role TM- TES Delivery Job Level/ Designation Manager / M1 Function / Department TES / Technology Location Mumbai Job Purpose The role will be responsible for Governance, monitoring of the delivery SLA against and to Fulfill the key demands/ projects ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now