Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Daulat Pride India Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Daulat Pride India Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Daulat Pride India Pvt. Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Daulat Pride India Pvt. Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Balaji Nagar Opposite Ellora Park, Infinity Shoes 4th floor..
8. What are the timings of this job?
Ans. Daulat Pride India Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
urgent required drivers at airport | mumbai location
AIRPORT JOB DRIVERS REQUIRED CANDIDATE MUST HAVE TRANCE LICENSES AGE LIMIT- 18 TO 40 MALE FEMALE BOTH CAN APPLY QUALIFICATION - MINIMUM 8 TH PASS 8 HOURS DUTY SALARY UPTO 20 K CANDIDATE ALSO GET PF OR 5 LAC MEDICLAIM FACILITY FROM COMPANY
-
Company Driver Tr
26 Night Duty (Pickup And Drop Employees From Companies And Offices),11 Hrs Night Shift, Valid Tr License Compulsory Job Location-Navi Mumbai. Company, Private Car | Type : Uber, Ola, Auto More info about this Company Driver Tr Job: 1. How much salar...
-
Cab Driver
Required Tr License Driver For Ola/Uber & Outstation. 1 - 2 Years Experience Compulsory. , Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shubh Travels will provide a salary in the range ...