Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Kamrej, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Tempo

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. GEETA CORPORATION will provide a salary in the range of 12000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. GEETA CORPORATION expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. GEETA CORPORATION expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5 SHIV INDUSTRY, OPP JB DIAMOND SCHOOL, LASKANA, KAMREJ, SURAT..

8. What are the timings of this job?
Ans. GEETA CORPORATION expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: GEETA CORPORATION

Related jobs

  • Car Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Devanshu International will provide a salary in the range of 7000 INR to 8000 INR. The exact ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Sanand, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    Required A Candidate For Delivery Who Can Drive Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SGE MEDTECH will provide a salary in the range of 12000 INR...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Urrban Transportation And Management Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Vadodara, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now