Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Nagpur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Padmini Traders will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Padmini Traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Padmini Traders does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2-2, Narendra Nagar, Narendra Layout, Hanuman Mandir,Narendra Nagar, Nagpur, Nagpur, Maharashtra, 440026.

8. What are the timings of this job?
Ans. Padmini Traders expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Padmini Traders

Related jobs

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Ola, Uber More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Balaji Tou...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • smt adas

    Position Summary with Job Responsibilities To design & develop the ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) and it-s subsystems (ex. Auto Parking system, Collision avoidance system, Conveyance system, Autonomus Driving) in line with defined Tech...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • School bus driver

    Qualification as a professional driver with relevant professional experience. International experience is beneficial. Please attach proof of education qualification min. 10+ graduation and relevant p

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now