Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Hume Uber Mai Cab Drive Karne K Lie Driver Chahiye, Car Available On Lease Or Salary. Type : Uber

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cloud7 fleet will provide a salary in the range of 18000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cloud7 fleet expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cloud7 fleet expects the candidate to have the following skills: Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office adress
Mango 24,shop no. 4, sector-2, Karanjade
Old panvel.

8. What are the timings of this job?
Ans. Cloud7 fleet expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Cloud7 fleet

Related jobs

  • Cab Driver

    Drive Ola/Uber/Other Cab Car, T Permit Car, Tourist Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kothare Travels will provide a salary in the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Thane, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cashier

    Billing and cashiering. - To manage all the cash and credit card transactions. - Making daily, weekly and monthly transaction reports. - Preparation of sales invoices. - How much salary can I expect for this job role? - Ans: You can expect a salary o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now