Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Adai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Hume Uber Mai Cab Drive Karne K Lie Driver Chahiye, Car Available On Lease Or Salary. Type : Uber

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cloud7 fleet will provide a salary in the range of 18000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cloud7 fleet expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cloud7 fleet expects the candidate to have the following skills: Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office adress
Mango 24,shop no. 4, sector-2, Karanjade
Old panvel.

8. What are the timings of this job?
Ans. Cloud7 fleet expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Cloud7 fleet

Related jobs

  • Car Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. United Gensets Pvt Ltd will provide a salary in the range ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Company, Private Car More info about this Driver Job: 1. How much sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car, Pune And Outside Pune Travelling. No Extra Allowance, Monthly Fixed Salary. Police Verification Must For All Candidates. Own Two Wheler Bike Must. Between 10 Km Radius From Pimple Gurav Area. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Pimpri-Chinchwad, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now