Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Marunji, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto, Tempo

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Renttola India will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Renttola India expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Renttola India expects the candidate to have the following skills: Auto, Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Renttola India expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office no 423 4th floor vision one office tower near decathlon sports showroom wakad pune banglore h.

8. What are the timings of this job?
Ans. Renttola India expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Renttola India

Related jobs

  • driver full time

    full time dirving experience 4 years

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver Partner

    आम्ही आमच्या प्लॅटफॉर्मवर पुण्यात नवीन Tata X-Pres TV EV चालवण्यासाठी 10 व्यावसायिक ड्रायव्हर्स शोधत आहोत. कोणतेही कमिशन नाही, मालकीची किंमत नाही, फक्त काम करा आणि 20,000 पर्यंत मॉडेल कमवा. विमा संरक्षित, त्वरित प्रारंभ. We are looking for 10 commerc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Require Delivery Boy in Pune All Area And Earn 30000 To

    Need delivery boy in Pune Earn 30000 To 40000 1. Bike and android phone require 2. work on fixed payment and as per parcel 3. Fuel incentive available 4. PF and ESIC 5. Work as per your time and Earn q 6. More work more earning

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now