Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Tempo, Truck

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bajaj Industries will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bajaj Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bajaj Industries expects the candidate to have the following skills: Tempo, Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: BAJAJ CAMPUS E331 NEAR SBI BANK ROAD NO.17 JAIPUR.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bajaj Industries expects the candidate to work for the following hours: 0+:00am - 8:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Bajaj Industries Jaipur, Rajasthan

Related jobs

  • Car Driver

    We are looking for 1 Cab Driver Post in Bapu Nagar, with deep knowledge in Driving.Required documents - driving licence, Police verification certificateSalary -25% of tatal business Amount of Month Experience : 1 - 5 Years No. of Openings : 1 Educati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Minimum of one year driving experience within 30-Km radius of store • Ability to manage time and routes for a streamlined delivery experience • Work well independently • Open and transparent communication • Familiarity with GPS devices or map apps Jo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ola | Uber Driver

    Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 6 months - 2 years of experience. More about this Ola / Uber Driver job Ple...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now