Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Tempo, Truck

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bajaj Industries will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bajaj Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bajaj Industries expects the candidate to have the following skills: Tempo, Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: BAJAJ CAMPUS E331 NEAR SBI BANK ROAD NO.17 JAIPUR.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bajaj Industries expects the candidate to work for the following hours: 0+:00am - 8:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Bajaj Industries Jaipur, Rajasthan

Related jobs

  • Car Driver Required for Automatic Car

    We are looking for a male/female driver in Jaipur.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Courier Delivery Driver Job in Jaipur

    We are hiring full-time delivery driver in Jaipur to enhance courier delivery experience of our customer around city area with salary package up-to 20000 per month . Ideal 10th pass candidates who like to do courier jobs nearby Jaipur and love to dri...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 35K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    We are looking for 1 Cab Driver Post in Bapu Nagar, with deep knowledge in Driving.Required documents - driving licence, Police verification certificateSalary -25% of tatal business Amount of Month Experience : 1 - 5 Years No. of Openings : 1 Educati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now