Driver Cum Office Boy

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Pune, Maharao
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Driving 4 Wheeler, Innova (Experience Of Drive Large Vehicles Required)Outstation Travel And Stayoffice Boy And Factory Supervision Workmaterial Delivery And Pickup Work Petrol Allowance, Mobile Allowance Assets:- Two-Wheeler Vehicle. Type : Tempo, Truck | Private Car

More info about this Driver Cum Office Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Millet Company will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Millet Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Millet Company expects the candidate to have the following skills: Private car, Tempo, Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gat No. 68, At Post Shindewadi Behind Radheshyam Food Products, off Mumbai - Bangalore, Highway, Pune, Maharashtra 412205, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. The Millet Company expects the candidate to work for the following hours: +.00 AM - 6.00 PM | Monday to Saturday


Company Name: The Millet Company Pune

Related jobs

  • HC Driver

    Job no: 760392 Work type: Casual Location: Willawong - QLD - Australia Applications close: 09 Jul 2025 11:55 PM E. Australia Standard Time Here at Linfox we believe together, anything is possible. Use sophisticated technology to deliver everyday esse...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Willawong, Queensland

    2025/10/04


    Apply Now

  • Delivery Driver

    About the role Team Global Express is seeking a Van / Delivery Driver to commence immediately in Emerald This is a Full Time Permanent Role, Monday to Friday Complete deliveries and pick ups using our fleet of vans Complete deliveries promptly and ac...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Emerald, Queensland

    2025/10/04


    Apply Now

  • Delivery Van Driver

    Skyteck Pty Ltd was established in 2014. It is a Melbourne based company that provides extensive range of products including storage racking and shelving, aluminium ladders, metal toolboxes, and fences, and others. Skyteck has its own partner manufac...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Welshpool, Western Australia

    2025/10/04


    Apply Now