Driver Cum Peon

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Local In Jaipur Driving Office Me Chai Pani Banana Saf Safai Kerna Dusting Vagareah Kerna . More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Driver Cum Peon Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dalmia Residency will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dalmia Residency expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dalmia Residency expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Dalmia Residency expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: plot No.8 Indraprastha colony ram nagar sodala jaipur 302024.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dalmia Residency expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Dalmia Residency Jaipur, Rajasthan

Related jobs

  • Part Time Job In Jaipur For 12Th Pass Students Jaipur

    Delivery Driver Full Job Description Join Ecom Express as a Delivery Partner: Effort based earning Deliver More, Earn More Location: Jaipur, Rajasthan Benefits: • Weekly Payout • Referral Bonus • Flexible Work shifts: Part-time Delivery Partner – 4 h...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Service Executive | Work From Home | Jaipur

    Personal Recruitment 2024- Apply Online 1 Personal Driver Recruitment: Rajasthan Urban Shelter Improvement Board Personal has announced a Latest Notification for Personal Recruitment Bharti for the Post of Personal Driver 1 Vacancies in Rajasthan Urb...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Hiring for 20 Driver Jobs in Jaipur, Driver, with minimum 1 Year Experience, Required Educational Qualification is : Secondary School with Good knowledge in Driver etc. Want heavy car license

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now