Driver Cum Peon

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Local In Jaipur Driving Office Me Chai Pani Banana Saf Safai Kerna Dusting Vagareah Kerna . More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Driver Cum Peon Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dalmia Residency will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dalmia Residency expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dalmia Residency expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Dalmia Residency expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: plot No.8 Indraprastha colony ram nagar sodala jaipur 302024.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dalmia Residency expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Dalmia Residency

Related jobs

  • Family Driver Job In Jaipur Jaipur Jaipur

    Driver Skills DELIVERY DRIVER OLA PERSONAL VECHIE DRIVING UBER FOUR WHEELER AUTOMATIC CAR DRIVING Work details Working Days Mon – Fri Number of Openings 1-2 Working Shifts EVENING Role Driver Job Location Jaipur Minimum Qualifications Graduate Job De...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Workstar Manpower Looking for Driver Job in Jaipur| Jaipur

    Tagged as: fresher, fresher job, freshers

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver | Jaipur| RJ

    An alternative to traditional driving jobs in Jaipur. If you’re looking for driver jobs in Jaipur, give Uber a try instead. Get paid to drive when you want, on the platform with the largest network of active riders. Driving with Uber in Jaipur offers...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now