Driver Cum Peon Jaipur

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Local In Jaipur Driving Office Me Chai Pani Banana Saf Safai Kerna Dusting Vagareah Kerna . More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Driver Cum Peon Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Dalmia Residency will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Dalmia Residency expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Dalmia Residency expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Dalmia Residency expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: plot No.8 Indraprastha colony ram nagar sodala jaipur 302024.

8. What are the timings of this job?

Ans. Dalmia Residency expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: callcenterjob.co.in

Related jobs

  • Driver | Jaipur| RJ

    An alternative to traditional driving jobs in Jaipur. If you’re looking for driver jobs in Jaipur, give Uber a try instead. Get paid to drive when you want, on the platform with the largest network of active riders. Driving with Uber in Jaipur offers...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 16K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent Requirement in AMAZON| |DELIVERY BOY|

    Urgent Requirement in AMAZON Delivery Boy. Urgent Requirement in AMAZON, ||DELIVERY BOY||, ||DELIVERY EXECUTIVE||, ||RIDER|| ||DELHIVERY PERSO|| ||JAIPUR|| ||BaniPark|| ||JawaharNagar|| ||PratapNagar|| ||Ramnagariya|| ||SawaiGaitor|| ||SharmaColony||...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery boy in Sanganer Jaipur

    We are hiring Job in Sanganer,Jaipur.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now