Driver Sikar
- Category: BPO Jobs
- Location: Sikar, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Tempo
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sahara pure beverage organisation will provide a salary in the range of 4500 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sahara pure beverage organisation expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sahara pure beverage organisation expects the candidate to have the following skills: Tempo.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Radha Kishanpura Sikar Rajasthan.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sahara pure beverage organisation expects the candidate to work for the following hours: 06:30 am - 11:30AM | everyday
Related jobs
-
Female Call Center Agent| Inbound |amp| Outbound US Voice
:HR contact number-+587065+45. Job description Hiring for US inbound & outbound voice process# Excellent communication skills# Ensure customer service excellence# Displaying complete onus to the customers' requirement# Team player# Self starter# ...
-
+587065+45 | HTC | Part time International call center jobs
72+6825265 ( HTC ) Part time International call center jobs Apply now Designation : Customer Support Executive Day / Night shift Available 12th passed can Apply Salary:INR 2,00,000 - 3,25,000 P.A. Best in the industry + Incentives + NSA Industry:BPO ...
-
International BPO hiring
Job opportunity @ MNC WORK FROM OFFICE 1) Location- Jaipur, Rajasthan Process: International Voice/Chat and Email (Depends upon interview) Salary: 21K CTC to 27K Shift- 24*7(any + hours) Fresher & Experience both can apply Require Excellent commu...