Driver Supervisor

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Must Have An Excellent Knowledge Of Team Management, Team Disciplinary.Control Penalties From Government Body Regarding Drivers.Recruiting Drivers Through Various Resources. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Driver Supervisor Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aadinath Bulk Pvt Ltd will provide a salary in the range of 23000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aadinath Bulk Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aadinath Bulk Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Aadinath Bulk Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 246, opposite Ambaji Mata Temple, Ganj Bazar, Bardolpura, Madhupura, Ahmedabad, Gujarat 380043.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aadinath Bulk Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturda


Company Name: Aadinath Bulk Pvt Ltd

Related jobs

  • URGENT HIRING DRIVER JOB FOR AHMEDABAD AIRPORT SALARY 30K TO

    IRPORT JOB DRIVERS REQUIRED CANDIDATE MUST HAVE TRANCE LICENCES AGE LIMIT- 18 TO 40 MALE FEMALE BOTH CAN APPLY QUALIFICATION - MINIMUM 8 TH PASS 8 HOURS DUTY SALARY UPTO 60 K CANDIDATE ALSO GET PF OR 5 LAC MEDICLAIM FACILITY FROM COMPANY

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Auto Driver

    • Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 6 months - 1 years of experience. More about this Auto Driver job Please ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ambulance Driver

    Responsible For Repairing Autos. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Ambulance Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Careastray Foundation will provide a salary in the range of 10000 INR to 16000 INR. The...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now