Driving Instructor

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Kasar, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

₹8T–₹12T a monthFull–time
Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. Candidate Should Know Ride Two Wheeler And Four Wheeler. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Driving Instructor Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Success Scooty & Scooter Driving School will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Success Scooty & Scooter Driving School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Success Scooty & Scooter Driving School does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Success Scooty & Scooter Driving School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 32 A, Gopalpura Bypass Rd, Chandra Nagar, Muktanand Nagar, Gopal Pura Mode, Jaipur, Rajasthan 325003.

8. What are the timings of this job?
Ans. Success Scooty & Scooter Driving School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Success Scooty & Scooter Driving School

Related jobs

  • Delivery Driver Jobs | Domino|s Hiring Urgently in Ajmer

    ₹17T–₹31T a monthFull–time Looking to have permanent career option in riding field? Right now Domino’s is looking for qualified drivers to staff stores in Ajmer. We’re growing so fast it’s hard to keep up, and that means Domino’s has lots of ways for...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Ajmer, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Required Delivery Boy in Jhunjhunu | 10th pass Job

    ₹12T–₹14T a monthFull–time Join one of largest courier services Blue dart in Rajasthan, Currently hiring for Delivery Boy in Jhunjhunu, who can deliver parcels in nearby area, Just require bike with licence to start parcel delivery jobs. Looking for ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Jhunjhunu, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Van Driver

    Full–time Responsibilities Of Candidates Include: • Transport Passengers From One Place To Another • Utilize Navigation Apps To Find The Most Optimal Route • Interact With Passengers In A Professional Manner • Ensure That Vehicles Have Sufficient Fue...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now