Dtp Operator

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Margao, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Directing, Publishing And Creating The Design Using Adobe Software.

More info about this Dtp Operator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Siddharth Computers and Electronics will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Siddharth Computers and Electronics expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Siddharth Computers and Electronics does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Meeras Pride Building, Old Chowgule College Road, Margao, Vidhyanagar, Gogol, Margao, Goa NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Siddharth Computers and Electronics expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Siddharth Computers and Electronics

Related jobs

  • Dtp Operator

    Responsible For Directing, Publishing And Creating The Design Using Adobe Software. More info about this Dtp Operator Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Siddharth Computers and Electronics will provide a salary in the range of 1...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Margao, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Radiologist

    • Evaluating patients’ medical histories to ensure the various medical imaging procedures will not harm them. • Suggesting alternative medical imaging techniques, when necessary. • Informing patients about the medical imaging process. • Using devices...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Medical Receptionist

    The job is at a busy Veterinary Hospital where you will be answering the phone, scheduling appointments, communicating with clients, billing, receipting, some cashier duties as well dealing with inward and outward mail and deliveries. Fluent spoken E...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now