E Rickshaw Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Bihar, Patna
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Do Wiring And Assemble New Electric Rickshaw And Go To Customer Places And Repair Vehicles. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this E Rickshaw Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shivkris Enterprises will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shivkris Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shivkris Enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Shivkris Enterprises expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bankipur - Danapur Rd, opposite Gate No 75, Kurji, Patna, Bihar 801105.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shivkris Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Computer-assisted drafting (CAD) Technician
Overview We are seeking a detail-oriented and skilled CAD Technician to join our dynamic team. The ideal candidate will be responsible for testing the software that creates precise and accurate drawings and schematics that support our engineering and...
-
User Assistance Developer / Développeuse d'assistance Utilisateur
Job details Here’s how the job details align with your profile.
-
Guidewire Develope
Job details Here’s how the job details align with your profile. Job type