Ecommerce Operations Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

We Are In Search Of An Experienced E-Commerce Catalog Manager Who Specializes In Managing Listings On Major Online Marketplaces Such As Amazon, Flipkart, Jiomart, Woocommerce, Indiamart, Tradeindia, And Others. The Ideal Candidate Should Possess A Thorough Understanding Of Various E-Commerce Portals. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | Advanced Excel, Internet Surfing

More info about this Ecommerce Operations Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mx Mdr Technologies Ltd. will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mx Mdr Technologies Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mx Mdr Technologies Ltd. expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Internet surfing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Mx Mdr Technologies Ltd. expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: MX MDR TECHNOLOGIES LIMITED MX Plot 101, Sector 1, Gauraipada, Vasai (East), Palghar - 401208 INDIA..

8. What are the timings of this job?
Ans. Mx Mdr Technologies Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 8: 30 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Mx Mdr Technologies Ltd.

Related jobs

  • Ecommerce Operation

    About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Manage day-to-day operations of the eCommerce platform 2. Cover all activities including listing, forecasting, marketing, order processing, returns handling, etc. to ensur...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • India | Liner Operations Executive

    We have an exciting opportunity for a Liner Operations Executive in our Operations team. You will be responsible for the primary role for this position is to perform all functions relating to the Marine Services at JNPT Locations as well as the full ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operations Executive

    This role will involve overseeing the day-to-day operations of the company. Key tasks involved are as follows - • Daily Order Processing • Ensuring timely and cost efficient dispatches • Execution of the daily workload as assigned and delegating work...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now