Ecommerce Operations Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling Team. Manage Day To Day Operations. Order & Invoice Processing. Taking Regular Stock Updates. Skills Needed : Tally, Computer | Internet Surfing, Basic Excel

More info about this Ecommerce Operations Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Care & Class will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Care & Class expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Care & Class expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Internet surfing, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 135/1, Salkia School Road, Howrah 711106, near Golabari P.S..

8. What are the timings of this job?
Ans. Care & Class expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Care & Class

Related jobs

  • Sales Executive

    Sales Executive Required for Real Estate Work from Office Job Company Name : ZMR GROUP OF COMPANIES Anyone aspiring to work as real estate sales executive should meet the following expectations, consisting of the typical duties, tasks, and responsibi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive

    Candidate must be experienced in Tally Operations. They must have sound knowledge of GST, Income Tax and ROC matters. Job Types: Full-time, Regular / Permanent, Fresher Salary: ₹7,500.00 - ₹15,000.00 per month Schedule: Day shift Supplemental pay typ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Kolkata,, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive

    Candidate must be experienced in Tally Operations. They must have sound knowledge of GST, Income Tax and ROC matters. Job Types: Full-time, Regular / Permanent, Fresher Salary: ₹7,500.00 - ₹15,000.00 per month Schedule: Day shift Supplemental pay typ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now