Ecommerce Operations Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Bangalore, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

We Are Seeking An E-Commerce Packaging Executive To Work In Our Online Store'S Warehouse. The Successful Candidate Will Be Responsible For Ensuring The Smooth Functioning Of Our E-Commerce Warehouse And Will Play A Key Role In Ensuring Timely Deliveries Of Orders. Basic Excel, Internet Surfing, MS Word | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Ecommerce Operations Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bellavita Healthcare Private Limited will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bellavita Healthcare Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bellavita Healthcare Private Limited expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bellavita Healthcare Pvt Ltd, 3rd A Cross, +22, HRBR layout,

1st Stage, Kalyan Nagar, Bangalore, KARNATAKA,.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bellavita Healthcare Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:00AM - 5:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Bellavita Healthcare Private Limited

Related jobs

  • Sr| Operations Executive

    IncBuddy is a new age corporate booking tool, used by corporates to book and manage their business travel requirements. Within a short span of time, IncBuddy has grown as a brand with more than 60+ corporates, using our tool and services, and reaping...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Experience Executive

    Management Level I Principle Customer Experience Executive - CEC Department: Operations Reports to: Team Leader Role Principle Customer Experience Executive is responsible for all aspects of quality checking, complaint analysis, trend analysis and co...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Bangalore, Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operations And Warehouse Executive Job in Bangalore at Shoppre Global|

    About Company: ShoppRe is an international shipping and consolidation company based out of Bangalore. It is a shipping and consolidation company with the idea of always being able to help the global community, their need to shop authentic products fr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Bangalore, Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now