Ecommerce Operations Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling Team. Manage Day To Day Operations. Monitor Targets And Performance. Taking Regular Updates. File and Paperwork Management, Advanced Excel, Basic Excel, Internet Surfing, MS Power Point | Skills Needed : Computer, Email, Tally

More info about this Ecommerce Operations Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Strawberry Stop will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Strawberry Stop expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Strawberry Stop expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Internet surfing, Ms power point, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A3/24 sector 5 ROHINI DELHI 110085.

8. What are the timings of this job?
Ans. Strawberry Stop expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Strawberry Stop

Related jobs

  • Junior Operations Executive Job in Delhi at Unibots

    Unibots is an ad-tech company headquartered in Delhi & spread across UAE & Vietnam. We are a Google channel partner company building innovative ad-tech solutions to help web & app publishers with better ad revenues. Unibots is a 3+ years ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive

    Full Job Description Having good knowledge of maintaining accounts. Must know Tally and perfect knowledge of Company / Individual accounts finalization. TDS & GST returns submission. Taxation software operation. Will be required to undertake all ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Role | |Administration|Office Manager|

    Full Job Description Role – ‘Administration/Office Manager’ Job Role Administration/Office Manager Term Full-time, Permanent Reports to Operations Head & Directors (EIG) Responsible for Responsible for keeping an office running smoothly and overs...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now