Ecommerce Operations Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Indore, Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Ecommerce Listings, Order Processing, Responsible For Handling Team. Manage Day To Day Operations. Monitor Targets And Performance. Taking Regular Updates. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | File and Paperwork Management, Basic Excel, Record Management | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Ecommerce Operations Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bhikuseth Group will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bhikuseth Group expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bhikuseth Group expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Bhikuseth Group expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bijalpur, Indore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bhikuseth Group expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Bhikuseth Group Indore, Madhya Pradesh

Related jobs

  • Professional Programs Manager

    Professional Programs Manager About Queen's University Queen’s University is the Canadian research intensive university with a transformative student learning experience. Here the employment experience is as diverse as it is interesting. We have oppo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Kingston, Victoria

    2025/10/04


    Apply Now

  • Executive Operations Director

    About the Role As a seasoned leader, you will play a pivotal role in shaping the future of this growing healthcare business by overseeing daily operations, driving strategic growth initiatives, and ensuring the highest standards of service delivery. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Perth, Western Australia

    2025/10/04


    Apply Now

  • SAP UI5 Consultant

    Description About Invenio Invenio is the largest independent global SAP solutions provider serving the public sector, as well as offering specialist skills in media and entertainment. We bring deep expertise combined with advanced technologies to ena...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 31K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/10/04


    Apply Now