Ecommerce Operations Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Ecommerce Work. Manage Day To Day Operations. Skills Needed : Computer

More info about this Ecommerce Operations Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kamal will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kamal expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kamal expects the candidate to have the following skills: Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: CG ROAD AHMEDABAD.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kamal expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 7:00 pm | Monday to Saturday


Company Name: Kamal

Related jobs

  • Operation Executive

    POSITION : OPERATION EXECUTIVE Experience : 1-2 Year Contact : ++1-XXXXXXXXXX Responsibilities • Individuals working as an Operations Executive need to communicate with the higher management to prepare a strategy for operations to run efficiently. • ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operations Coordinator |BPO| Ahmedabad Ahemdabad

    MAIN DUTIES/RESPONSIBILITIES: • Assisting the end-to-end and day-to-day workflow requirements of customer onboarding of energy retail accounts. • Assisting the end-to-end and day-to-day workflow requirements of customer support such as credit check, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Operations Associate Ahmedabad

    The purpose of the job is to maximise the lead generation by regular business development and working as a team towards agreed profitable goals. To provide a prominent level of support by ensuring all queries are responded to in an efficient, profess...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now