Ecommerce|Courier Delivery

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Sitapur, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Ecommerce/Courier Delivery, Permanent Driving License Must. Hub Se Items Collect Karke Deliver Karni Hai. Can Work In 4-4 Hr Shifts. Salary 120-140Rs Per Hour. Should Have : Bike | License

More info about this Ecommerce/Courier Delivery- Permane... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Career Creators Hr Services will provide a salary in the range of 22000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Career Creators Hr Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Career Creators Hr Services expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sitapur Road, Lucknow.

8. What are the timings of this job?
Ans. Career Creators Hr Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Career Creators Hr Services Sitapur, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. delhivery will provide a salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Barauna, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • urgent hiring for delivery boy

    get job at your home location

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Varanasi, Uttarpradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. MEROWN ENERGY will provide a salary in the range of 25000 I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now