Ecommerce|Courier Delivery|Permanen|
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Ecommerce/Courier Delivery, Permanent Driving License Must. Hub Se Items Collect Karke Deliver Karni Hai. Can Work In 4-4 Hr Shifts. Salary 120-140Rs Per Hour. Should Have : Bike | License
More info about this Ecommerce/Courier Delivery/Permanen... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Career Creators HR Services will provide a salary in the range of 24000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Career Creators HR Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Career Creators HR Services expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jhotwara, Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Career Creators HR Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Boy Biker
Full Job Description Responsibilities include: Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite manner and accept payments if needed Should have a two-wheeler and a valid ...
-
Office Boy
Full Job Description - must able to read & write. - must know kitchen work (tea, coffee, etc). - must know proper cleaning and dusting. - keep a record of used items and items not in stock. - proper maintenance of office (organized & updated)...
-
Office boy
Full Job Description We are looking for a office boy / peon. Job responsibilities will include: Office cleaning and maintenance, Preparing Tea and Serving, Banking work, Filing and deliveries. Key Skills Local Language, Working knowledge of English, ...