Electric Panel Wiring Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 20K
- Published on: 2025/09/21
Required Candidates For Panel Board Wiring Woks In Our Manufacturing Works.
More info about this Electric Panel Wiring Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. R.A Engineering will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. R.A Engineering expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. R.A Engineering does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: P.O, 3/12+, POOLAKKADU THOTTAM NEAR MUTHUGOUNDENPUDUR FLY OVER MUTHUGOUNDENPUDUR, TK, Sulur, Tamil Nadu NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. R.A Engineering expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Electric Panel Wiring Technician
Required Candidates For Panel Board Wiring Woks In Our Manufacturing Works. More info about this Electric Panel Wiring Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. R.A Engineering will provide a salary in the range of 10000 INR...
-
Service Technician
We will give you training and develop your skills to repair. Only freshers required Job Type: Full-time Salary: ₹+,000.00 - ₹10,000.00 per month Schedule: • Day shift Ability to commute/relocate: • Salem, Tamil Nadu: Reliably commute or planning to r...
-
Pathology Lab Technician
PATHOLOGIST FOR LAB PURPOSE SPECIALLY DOCTOR Job Types: Full-time, Regular / Permanent Salary: ₹25,000.00 - ₹35,000.00 per month Benefits: • Provident Fund Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Overtime pay • Performance bonus • Shift allow...