Electrical | Electronics Engineer

  • Category: IT Engineer & Developer Jobs
  • Location: Ajmeri Gate, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 25000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Ajmeri Gate

Working Hours :
11:30 AM - 8:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Check Various Product Quality, Dimensions, Maintenance, Make Reports, Interact With Office Staff And Get The Work Done On Time . He Must Have Good Knowledge Of Electrical , Electronics Tools And Equipments. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Branch : Electrical, Mechanical, Electrical | Preferred Experience In : Electronics

More info about Electrical / Electronics Engineer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RAMA ELECTRIC & MACHINERY STORE will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RAMA ELECTRIC & MACHINERY STORE expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. RAMA ELECTRIC & MACHINERY STORE expects the candidate to have the following skills: Electrical, Electronics, Mechanical.

6. How much experience is required for this job?
Ans. RAMA ELECTRIC & MACHINERY STORE expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rama Electric and Machinery Stores 676-677 Shradhanand Marg G B Road Delhi -110006.

8. What are the timings of this job?
Ans. RAMA ELECTRIC & MACHINERY STORE expects the candidate to work for the following hours: 11:30 AM - 8:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: RAMA ELECTRIC & MACHINERY STORE

Related jobs

  • Production Supervisor

    Salary Range : Rs. 14000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Shuttering Labour

    Salary Range : Rs. 1000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Structural Site Engineer

    We are currently seeking candidate for Senior Structural Site Engineer position to represent BH on our ongoing and future sites, primarily in Delhi but expandable to Pan India. The individual must be able to demonstrate a strong track record of worki...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now