Electrician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Kotputli, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Electrician

More info about this Electrician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Om Sharan Electricals will provide a salary in the range of 6000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Om Sharan Electricals expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Om Sharan Electricals expects the candidate to have the following skills: Electrician.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Om Sharan Electricals expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: P53X+HVC, Azad Chowk, indara Bazar, Kotputli, Rajasthan 303108.

8. What are the timings of this job?
Ans. Om Sharan Electricals expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Om Sharan Electricals

Related jobs

  • Call Centre BPO Executive Rajasthan

    Responsibilities: Call & Chat Support II Customer Service • Responding promptly to customer inquiries • Communicating with customers through various channels like call, chat, email, etc • Resolving customer complaints, processing orders, forms, a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • BPO call center need fresher or experience starting|

    BPO Sikar is inviting applications through online mode. Therefore, interested aspirants can download the official notification from the below section. The last date to submit the application is on main official website with online mode. Part Time Wor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Amazon | Reliance | BPO Call Center Executive Call Jobs| callcenterjob|co|in

    SAVE Amazon / Reliance / BPO Call Center Executive Call Jobs... callcenterjob.co.in Ajmer, Rajasthan Apply 6 days ago Full–time RELIANCE JIO / PayTM / Snapdeal /AMAZON/ FLIPKART / AIRTEL / VODAPHONE / SHOPCLUES AND MANY MORE BPO.... Call Center Execu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now