Electrician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Electric Work, Screw Fixing, Fitting, Wiring And Maintenance Work. AC, Fitter, Mechanic Motor Vehicle, Mobile | Skills Needed : Electrician, Wireman

More info about this Electrician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sharma industries will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sharma industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sharma industries expects the candidate to have the following skills: Ac, Electrician, Fitter, Mechanic motor vehicle, Mobile, Wireman.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kamalalaya centre near Wellington signal room no 221 2nd floor, 156A, Lenin sarani Kolkata 700013.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sharma industries expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Sharma industries

Related jobs

  • P|amp|M |Electrical Technician|

    Providing construction power at a site, starting from cable selection, cable laying, to energizing DBs. • Arranging area illumination, balancing of load distribution & safe operation of all electrical P&M at site. • Ensuring uninterrupted pow...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • P|amp|M |Mech Engineer|Technician|

    • Production and maintenance of Plants such as Batching Plant, WMM PLANT. • Taking care of earth moving & rotary equipment such as Crane, Boom placer, Dumpers, Roller, Loader, Excavator, Grader, Compressor. backhoe loader, Transit mixture, Piling...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician Crane Service

    Employment type: Undefined term Full-time/part-time position: Full time Job Code USA/CA: Technician Crane Service At Konecranes, we believe that great customer experience is built on the people behind the Konecranes name – people committed to providi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now