Electronic Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Taluru, Karnataka
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). More Than 2 Years Experience Compulsory. | TV
More info about this Electronic Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shivu Electronics will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shivu Electronics expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shivu Electronics expects the candidate to have the following skills: Tv.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Shivu Electronics expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No25, Municipal Complex, Arsikere, Hassan - 573103 (Opp to KSRTC Bustand).
8. What are the timings of this job?
Ans. Shivu Electronics expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Aircraft Maintenance Technician
Company Description GHODAWAT ENTERPRISES PRIVATE LIMITED is a company based in Bengaluru, Karnataka, India. Role Description This is a full-time on-site role for an Aircraft Maintenance Technician. The Aircraft Maintenance Technician will be responsi...
-
Technician
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Solar, Heat Pumps, Pumps, Softener Etc). More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Plumber, Electrician | Fitter, AC More info about this Technician Job: 1. How much sal...
-
Help Desk Technician
Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...