Electronics Technician |Iti|

  • Category: Technician Jobs
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Basic Knowledge Of Electronic Hardware Must Know Electronic Components Usage. Soldering - Smd & Smt Through Hole Both. Must Know How To Use Multimeter. Electronic Testing Experience, If Available, Shall Be An Added Advantage. Iti Freshers.

More info about this Electronics Technician (Iti) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Techno Instrumentation India Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Techno Instrumentation India Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Techno Instrumentation India Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: M/s Techno Instrumentation India Pvt. Ltd., Plot No. 67, street No. 1B, Friends Colony Industrial Area, G. T. Road Shahdra, Delhi-NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Techno Instrumentation India Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Techno Instrumentation India Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Radiographer | X|Ray Technician Delhi

    We are looking for candidates for Radiographer / X-Ray Technician with minimum 0 years of experience. Candidates who have prior experience in Full Time jobs can apply. The Medical Lab Technician job requires Mammography, Computed Tomography (Ct), Rad...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Nail Technician Delhi

    Trained Nail Technicians needed. Accommodation will be provided. Preference will be given to north eastern ethnicity. Job Type: Full-time Salary: ₹10,000.00 - ₹200,000.00 per month Schedule: • Day shift Experience: • Nail technician: 1 year (Preferre...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Jr Medical Officer| Lab Technician| Deo New Delhi

    Aiims, New Delhi Recruitment in New Delhi, Delhi 2024 Apply Online Aiims, New Delhi invites latest job applications from the aspirants for the Jr Medical Officer, Lab Technician, Deo Vacancies. Eager candidates can Fill and submit an application for ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now